{eval}sidebar_workshop{/eval}

Workshop Dans als CKV activiteit {echo}scik20{/echo}

Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van dansworkshops binnen middelbare scholen {echo}scik20{/echo} hebben wij ervaren wat scholen wel en niet prettig vinden wanneer zij externe krachten inschakelen voor het verzorgen van binnensschoolse activiteiten.

De dansfabriek heeft daardoor een speciaal workshopprogramma kunnen ontwikkelen dat helemaal afgestemd is op leerlingen binnen het middelbaar onderwijs. De leerlingen maken hierbij niet alleen kennis met een vorm van hedendaagse cultuur maar gaan deze ook daadwerkelijk ervaren!

De dansfabriek is officieel cultuurkaart acceptant waardoor al onze workshops en diensten met de cultuurkaart gefinancierd kunnen worden en de school zelf dus geen enkele kosten heeft.

De volgende workshopvormen zijn mogelijk binnen het middelbaar onderwijs {echo}scik20{/echo}:

 

Wij bieden tevens de mogelijkheid om het workshopprogramma {scik20} uit te breiden met allerlei andere leuke culturele workshops die volledig afgestemd zijn op leerlingen binnen het middelbaar onderwijs. Meer informatie over al onze ckv workshops en activiteiten is terug te vinden op onze website van de ckvfabriek.

Klik op één van de onderstaande videofilmpjes om deze te bekijken:

 

Workshop Streetdance CKV{echo}scik8{/echo} Workshop Breakdance CKV{echo}scik8{/echo} Workshop Hiphop CKV{echo}scik8{/echo} Workshop Salsa - CKV{echo}scik8{/echo} Workshop Popping & Locking CKV{echo}scik8{/echo}

{php} echo $goback; {/php}

Enkele referenties(Alle Referenties)

Wat zeggen onze klanten

Beste Mohamed, Ik wilde jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de leuke workshop graffiti spuiten. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen van de deelnemers en wij van de organisatie vonden het ook zeer geslaagd! Vriendelijke groet, Inge van Rooijen   


— Studenten Asset Marketing Tilburg


Optimalisatie SEO Watchers

Rijschool Den Haag Rijschool Westland Rijschool Delft Rijschool Leidschendam Rijschool Zoetermeer Rijschool Leiden